Inspiration

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de nyeste informationer, opskrifter, idéer, mm. fra Bonduelle Food Service.

Konserves: opvarmning
Konserves: opvarmning

Det anbefales at opvarme grøntsagerne i deres egen saft, f.eks. hvis der er tale om ærter.

Dybfrost: Minute sortimentet
Dybfrost: Minute sortimentet

Alle produkter i Minute sortimentet er tilberedt på forhånd og er dermed klar til brug i enten salater, som garniture eller i varme retter.

Dybfrost: Saltning af grøntsager
Dybfrost: Saltning af grøntsager

Vi anbefaler, at du salter grøntsagerne inden brug (5 til 8 g salt pr. kilo grøntsager). Saltning tilsætter både smag og fremmer optøningen.

Dybfrost: Tip om salater

Pas på ikke at servere salaterne for kolde, da det får dem til at miste smag.

Get Adobe Flash player

> Mørksej med blomkål

Bland bechamelsaucen med fiskebouillonen og halvdelen af osten, smag retten til med salt og...
> Læs mere

 
Din inspirationskilde