Vores Opskrifter

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de nyeste informationer, opskrifter, idéer, mm. fra Bonduelle Food Service.

"Limandefilet med hvid bønnesalat"

Type ret: Hovedret
Bagetid: 15 minutter
Kogetid: 25 minutter
Antallet af del: 10
Ingredienser:
  • 5 kg hvide bønner, Bonduelle Easy bag
  • 4 kg champignon
  • 3 kg cherrytomater
  • 500 g parmesan
  • Persille
  • 3 l cæser dressing


Tilberedning:
  • De hvide bønner drænes for væde og skylles let under koldt vand.
  • Champignons skæres i tynde skiver og cherrytomaterne halveres.
  • Parmesan skæres i flager.
  • Vend ingredienserne sammen og tilsæt persille.
  • Vend forsigtigtcæserdressingen i salaten og lad den trække før den serveres.
  • Server den hvide bønnesalat med limandefilet.

Get Adobe Flash player

> Gratin med 3 grøntsager og sennep

Lav en bechamelsauce og tilsæt fløden. Tilsæt krydderier og afslut med sennepen. B...
> Læs mere

 
Din inspirationskilde