Juridiske meddelelser

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de nyeste informationer, opskrifter, idéer, mm. fra Bonduelle Food Service.

Juridiske meddelelser

Ejendomsretten til webstedet

Dette websted tilhører selskabet BONDUELLE SURGELE INTERNATIONA (herefter kaldet BONDUELLE), som er et aktieselskab med en kapital på 9.089.700 euro, med hovedkonror i La Woestyne 59173 Renescure (Frankrig). Selskabet er registreret i handels- og selskabsregistret i Dunkerque under registreringsnummer 428 682 686.

BONDUELLE har til formål at informere brugerne med webstedet. BONDUELLE, og moderselskabet BONDUELLE S.A, ejer alle litterære, kunstneriske og industrielle rettigheder til mærker, mønstre, fotografier og tekster. Det betyder, at enhver hel eller delvis gengivelse, repræsentation, anvendelse, tilpasning, ændring, tilføjelse, oversættelse eller markedsføring uden udtrykkelig tilladelse fra BONDUELLE og/eller BONDUELLE S.A. er forbudt og udgør en forfalskning af ophavsretten og/eller af mønstre og/eller mærker, og kan straffes som sådan.

Ved at bruge dette websted accepterer du nærværende betingelser, som du har læst og accepterer i deres helhed.


Indhold og opdateringer på webstedet

BONDUELLE kan til enhver tid ændre, fjerne eller opdatere indholdet på dette websted.


Links

BONDUELLE er på ingen måde ansvarlig for indholdet eller oplysningerne på andre linkede websteder. Bonduelle fraskriver sig ethvert ansvar for andre websteder og deres indhold.

Oprettelse af links til dette websted kan kun ske ved at rette en forespørgsel til gbellard@bonduelle.dk.


Ansvarsbegrænsning

Enhver brug af denne hjemmeside sker på eget ansvar og risiko. Indholdet af denne hjemmeside og al materiale på hjemmesiden stilles til rådighed som beset og uden nogen form for hverken stiltiende eller udtrykkelig garantier, herunder bl.a. for, at produkter og andet materiale fra hjemmesiden er egnet til et bestemt formål eller ikke udgør en krænkelse af tredjemands rettigheder. Bonduelle fraskriver sig udtrykkeligt ethvert erstatningsansvar for skader, herunder såvel person- som tingskade, som opstår ved brug af hjemmesiden eller produkter og/materialer, der er beskrevet på hjemmesiden.


BONDUELLES erklæring om beskyttelse af personoplysninger

I denne erklæring fastsættes BONDUELLE’s forpligtelse til at beskyttelse brugernes personoplysninger, i overensstemmelse med den franske lov om informationsteknologi, datafiler og friheder (lov konsolideret den 6. januar 1978). Den har til formål at informere om, hvilken type oplysninger BONDUELLE indsamler på dette websted, samt om hvordan vi anvender og beskytter dem. Du kan i denne erklæring også læse, hvad du skal gøre, hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger indsamles, og hvordan du kan ændre i de oplysninger, som du har indsendt til os. Erklæringen er kun gældende for webstedet www.bonduelle-foodservice.dk. Den er f.eks. ikke gældende for bannere, sweepstakes og andre former for reklame- eller markedsføringsmateriale, som BONDUELLE sponsorerer, eller som vi deltager i på websteder ejet af tredjepart.


Anvendelse af personoplysninger

Bonduelle indsamler og registrerer kun personligt identificerbare oplysninger, herunder navn, titel, firma, adresse, e-post adresse, telefonnumre osv., når en gæst på Bonduelles Hjemmeside logger sig på for at blive "registreret bruger".

Du har ret til aktindsigt, til at ændre, berigtige eller fjerne dine personoplysninger, efter forudgående anmodning med post eller e-mail til selskabet Bonduelle: gbellard@bonduelle.dk

Der gøres opmærksom på, at vi kan overdrage dine personoplysninger, hvis der foreligger en retsanmodning, en stævning eller en retsafgørelse.

En bemyndiget tredjemand kan have behov for at få adgang til nogle af din personlige oplysninger. Hvis Bonduelle f. eks. skal sende et produkt eller en præmie til dig, er Bonduelle nødt til at videregive dine navn og adresse til en speditør. Bonduelle begrænser tredjemands adgang til og brug af din personlige oplysninger. Bonduelle deler ikke på anden måde din personlige oplysninger med tredjemand, med mindre du giver Bonduelle tilladelse hertil.


Ophavsretten

Alle ophavsrettigheder til beskyttede værker, som reproduceres og videregives på dette websted, forbliver hos kunstneren. Enhver anvendelse af værker til andet end reproduktion og anvendelse til individuelle og private formål er forbudt. Fotorettigheder Fotoarkivet hos Bonduelle Food Service, Getty Image, Studio Clair de Lune, Fotolia, Sicco van Grieken www.siccopictures.com

Billeder

Billedatabase Bonduelle Food Service, Getty Imge, Studio Clair de Lune, Fotolia, Sicco van Grieken www.siccopictures.com

Webstedet er udarbejdet og drives af

CetSI - 93/105 rue Veuve Lacroix - 92000 Nanterre - FRANCE

Editor

Bonduelle Surgelé International

Hjemmesiden drives af

Bonduelle Surgelé Intentionl - Rue Nicolas Appert BP30173 - 59653 Villeneuve d'Ascq Cedex

Hosting

Artful Claranet - 5 avenue des Peupliers 35510 Cesson-Sévigné

Get Adobe Flash player

> Voksbønner meget fine 2,5 kg
(Monogrøntsager)

Voksbønner meget fine 2,5 kg


> Læs mere

 
Din inspirationskilde