Tø bulgurblandingen op på to separate bakker.
Tomatsauce: Svits finthakkede løg og hvidløg.
Læg de grillede auberginer i en gastronorm. Krydr dem med peber og salt, og lad dem tø op ved +3 °C.
Tilsæt olie og løg i en opvarmet stegepande/gryde/stegeplade og steg det ved medium varme, indtil …
Ranch dressing Rør mayonnaise med en smule vand og citronsaft for at få en lidt lettere konsistens.
Fritér broccolinuggets i en frituregryde. Lad dem dryppe på noget køkkenrulle og krydr med salt og …
Sæt ovnen på 175°C.
Fordel courgetter og artiskokhjerter på en bageplade.
Majsene varmes i ovnen 15 minutter ved 170 grader.
Bland en dressing af røget paprika, Sambal oelek, olivenolie og urtesalt.
Fordel auberginerne på bageplader.
Friter de panerede grøntsager i en frituregryde. Lad dem dryppe på noget køkkenrulle og krydr med …
Læg lag af bolognese saucen med skiftevis grøntsager og lasagneplader.
Fjern noget af lagen fra dåsen og sæt den til side. Skyl kikærterne under koldt vand.
Læg den frosne zucchini på en bageplade og steg i ovnen ved 200°C i cirka 5 - 10 minutter. Lad …
Rist solsikkekerner og revet kokos i en gryde med margarine over medium varme, indtil de er gyldne.
Optø den skivede zucchini.
Svits tern af løg, bladselleri, gulerødder og hvidløg i en smule olie.
Læg peberfrugterne på en bageplade, drys dem med revet parmesanost og læg mozzarellaskiverne ovenpå.
Pizzadej: Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt og olivenolie.