Bonduelle Food ServiceBurger med broccolinuggets, røget laks, sennep og sprød rucolasalathttps://media.bonduelle.com/aprhd_129207/DK000005-hd-010_10660.webpMarco Pascazio1 kg broccolinuggets fra Bonduelle Food ServiceSolsikkeolie eller rapsolie til friturestegningSalt og peber 10 burgerboller300 g røget laks200 g sennep200 g rucolaFritér broccolinuggets i en frituregryde. Lad dem dryppe på noget køkkenrulle og krydr med salt og peber.Rist bollernes inderside for at gøre dem sprøde.Halvér burgerbollerne og smør dem med sennep. Tilføj laksen og rucolaen.Tilføj de friturestegte broccolinuggets.Servér burgeren med f. eks. pommes frittes.

Burger med broccolinuggets, røget laks, sennep og sprød rucolasalat
ANTAL PORTIONER :10
INGREDIENSER
- 1 kg broccolinuggets fra Bonduelle Food Service
- Solsikkeolie eller rapsolie til friturestegning
- Salt og peber
- 10 burgerboller
- 300 g røget laks
- 200 g sennep
- 200 g rucola
FREMGANGSMÅDE
1. trin
- Fritér broccolinuggets i en frituregryde. Lad dem dryppe på noget køkkenrulle og krydr med salt og peber.
Nøglefasen : 2. trin
- Rist bollernes inderside for at gøre dem sprøde.
3. trin
- Halvér burgerbollerne og smør dem med sennep. Tilføj laksen og rucolaen.
4. trin
- Tilføj de friturestegte broccolinuggets.
5. trin
- Servér burgeren med f. eks. pommes frittes.