Burger med broccolinuggets, røget laks, sennep og sprød rucolasalat

Burger med broccolinuggets, røget laks, sennep og sprød rucolasalat

Marco Pascazio
ANTAL PORTIONER :10

INGREDIENSER

  • 1 kg broccolinuggets fra Bonduelle Food Service
  • Solsikkeolie eller rapsolie til friturestegning
  • Salt og peber
  • 10 burgerboller
  • 300 g røget laks
  • 200 g sennep
  • 200 g rucola

FREMGANGSMÅDE

1. trin
  • Fritér broccolinuggets i en frituregryde. Lad dem dryppe på noget køkkenrulle og krydr med salt og peber.
Nøglefasen : 2. trin
  • Rist bollernes inderside for at gøre dem sprøde.
3. trin
  • Halvér burgerbollerne og smør dem med sennep. Tilføj laksen og rucolaen.
4. trin
  • Tilføj de friturestegte broccolinuggets.
5. trin
  • Servér burgeren med f. eks. pommes frittes.