Courgette-Lettuce-Tomato sandwich

Courgette-Lettuce-Tomato sandwich

Thomas Alcayaga
ANTAL PORTIONER :10
TILBEREDNINGSTID :30 min

INGREDIENSER

  • 600 g grillet courgette fra Bonduelle Food Service
  • 5 artiskokhjerter
  • 1 dl olivenolie
  • 2 tsk. røget paprika
  • 1 spsk. finthakket frisk timian
  • 1 fed revet hvidløg
  • 20 skiver sandwich brød
  • 2 hjertesalat
  • 2 store tomater
  • 150 g semidried tomater
  • 2 dl vegansk mayonnaise
  • Frisk basilikum

FREMGANGSMÅDE

1. trin
  • Fordel courgetter og artiskokhjerter på en bageplade.
2. trin
  • Rør olivenolie med røget paprika, timian, hvidløg, salt og peber. Pensl på grøntsagerne.
3. trin
  • Bag 12 minutter ved 180 grader.
4. trin
  • Rist brødet.
5. trin
  • Pluk salaten, skær tomater i skiver og skær de bagte artiskokhjerter i mindre stykker.
6. trin
  • Smør brødet med mayonnaise. Top med salat, tomatskiver, semidried tomater, courgetter, artiskok og basilikum. Luk til.