Bonduelle Food ServiceCourgette-Lettuce-Tomato sandwichhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129367/DKFS0015-hd-courgette_lettuce_tomato_sandwich_1_13839.webpThomas Alcayaga600 g grillet courgette fra Bonduelle Food Service5 artiskokhjerter1 dl olivenolie2 tsk. røget paprika1 spsk. finthakket frisk timian1 fed revet hvidløg20 skiver sandwich brød2 hjertesalat2 store tomater150 g semidried tomater2 dl vegansk mayonnaiseFrisk basilikumFordel courgetter og artiskokhjerter på en bageplade.Rør olivenolie med røget paprika, timian, hvidløg, salt og peber. Pensl på grøntsagerne.Bag 12 minutter ved 180 grader.Rist brødet.Pluk salaten, skær tomater i skiver og skær de bagte artiskokhjerter i mindre stykker.Smør brødet med mayonnaise. Top med salat, tomatskiver, semidried tomater, courgetter, artiskok og basilikum. Luk til.

Courgette-Lettuce-Tomato sandwich
ANTAL PORTIONER :10
TILBEREDNINGSTID :30 min
INGREDIENSER
- 600 g grillet courgette fra Bonduelle Food Service
- 5 artiskokhjerter
- 1 dl olivenolie
- 2 tsk. røget paprika
- 1 spsk. finthakket frisk timian
- 1 fed revet hvidløg
- 20 skiver sandwich brød
- 2 hjertesalat
- 2 store tomater
- 150 g semidried tomater
- 2 dl vegansk mayonnaise
- Frisk basilikum
FREMGANGSMÅDE
1. trin
- Fordel courgetter og artiskokhjerter på en bageplade.
2. trin
- Rør olivenolie med røget paprika, timian, hvidløg, salt og peber. Pensl på grøntsagerne.
3. trin
- Bag 12 minutter ved 180 grader.
4. trin
- Rist brødet.
5. trin
- Pluk salaten, skær tomater i skiver og skær de bagte artiskokhjerter i mindre stykker.
6. trin
- Smør brødet med mayonnaise. Top med salat, tomatskiver, semidried tomater, courgetter, artiskok og basilikum. Luk til.