Grillet aubergine med tahini creme

Grillet aubergine med tahini creme

Thomas Alcayaga
ANTAL PORTIONER :10
TILBEREDNINGSTID :15 min

INGREDIENSER

  • 750 g grillede auberginer fra Bonduelle Food Service
  • 2 tsk. spidskommen
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 0,5 dl olivenolie
  • Tahini creme:
  • 2 spsk. tahini (blendede sesamfrø)
  • 1 spsk. sriracha
  • 1 spsk. citronsaft
  • 50 g vegansk mayonnaise
  • Topping:
  • 100 g granatæblekerner
  • 75 g ristede hasselnødder
  • 8 myntekviste

FREMGANGSMÅDE

1. trin
  • Fordel auberginerne på bageplader.
2. trin
  • Rør spidskommen, revet hvidløg, ingefær og olie sammen og pensl auberginerne med krydderolien. Krydr med salt og peber.
3. trin
  • Bages 15 minutter ved 180 grader.
4. trin
  • Fordel auberginerne på et fad. Rør tahini, sriracha og mayonnaise sammen. Smag eventuelt til med en smule citronsaft.
5. trin
  • Fordel tahini cremen over auberginerne. Pynt med granatæblekerner, ristede hasselnødder og mynteblade.