Bonduelle Food ServiceGrillet aubergine med tahini cremehttps://media.bonduelle.com/aprhd_129357/DKFS0011-hd-grillet_aubergine_med_tahini_creme_1_13835.webpThomas Alcayaga750 g grillede auberginer fra Bonduelle Food Service2 tsk. spidskommen1 fed hvidløg1 tsk. stødt ingefær0,5 dl olivenolieTahini creme:2 spsk. tahini (blendede sesamfrø)1 spsk. sriracha1 spsk. citronsaft50 g vegansk mayonnaiseTopping:100 g granatæblekerner75 g ristede hasselnødder8 myntekvisteFordel auberginerne på bageplader.Rør spidskommen, revet hvidløg, ingefær og olie sammen og pensl auberginerne med krydderolien. Krydr med salt og peber.Bages 15 minutter ved 180 grader.Fordel auberginerne på et fad. Rør tahini, sriracha og mayonnaise sammen. Smag eventuelt til med en smule citronsaft.Fordel tahini cremen over auberginerne. Pynt med granatæblekerner, ristede hasselnødder og mynteblade.

Grillet aubergine med tahini creme
ANTAL PORTIONER :10
TILBEREDNINGSTID :15 min
INGREDIENSER
- 750 g grillede auberginer fra Bonduelle Food Service
- 2 tsk. spidskommen
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. stødt ingefær
- 0,5 dl olivenolie
- Tahini creme:
- 2 spsk. tahini (blendede sesamfrø)
- 1 spsk. sriracha
- 1 spsk. citronsaft
- 50 g vegansk mayonnaise
- Topping:
- 100 g granatæblekerner
- 75 g ristede hasselnødder
- 8 myntekviste
FREMGANGSMÅDE
1. trin
- Fordel auberginerne på bageplader.
2. trin
- Rør spidskommen, revet hvidløg, ingefær og olie sammen og pensl auberginerne med krydderolien. Krydr med salt og peber.
3. trin
- Bages 15 minutter ved 180 grader.
4. trin
- Fordel auberginerne på et fad. Rør tahini, sriracha og mayonnaise sammen. Smag eventuelt til med en smule citronsaft.
5. trin
- Fordel tahini cremen over auberginerne. Pynt med granatæblekerner, ristede hasselnødder og mynteblade.