Grøntsager i tempura med cheddardressing og peber

Grøntsager i tempura med cheddardressing og peber

Marco Pascazio
ANTAL PORTIONER :10

INGREDIENSER

  • 500 g grøntsager i tempura fra Bonduelle Food Service
  • Solsikkeolie eller rapsolie til friturestegning
  • Salt samt pebermix
  • 300 g cheddarost
  • 150 ml fløde
  • 50 ml mælk
  • 30 g revet parmesanost

FREMGANGSMÅDE

1. trin
  • Friter de panerede grøntsager i en frituregryde. Lad dem dryppe på noget køkkenrulle og krydr med salt.
2. trin
  • Smelt cheddarosten, fløden, mælken og parmesanosten sammen i mikroovnen på 800 watt i 4 minutter.
3. trin
  • Læg de friturestegte grøntsager på en bakke eller lign. og hæld dressingen over.
Nøglefasen : 4. trin
  • Krydr med friskkværnet pebermix.