Bonduelle Food ServiceGrøntsager i tempura med cheddardressing og peberhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129246/DK000006-hd-085_10853.webpMarco Pascazio500 g grøntsager i tempura fra Bonduelle Food Service Solsikkeolie eller rapsolie til friturestegningSalt samt pebermix300 g cheddarost 150 ml fløde50 ml mælk30 g revet parmesanostFriter de panerede grøntsager i en frituregryde. Lad dem dryppe på noget køkkenrulle og krydr med salt.Smelt cheddarosten, fløden, mælken og parmesanosten sammen i mikroovnen på 800 watt i 4 minutter.Læg de friturestegte grøntsager på en bakke eller lign. og hæld dressingen over.Krydr med friskkværnet pebermix.

Grøntsager i tempura med cheddardressing og peber
ANTAL PORTIONER :10
INGREDIENSER
- 500 g grøntsager i tempura fra Bonduelle Food Service
- Solsikkeolie eller rapsolie til friturestegning
- Salt samt pebermix
- 300 g cheddarost
- 150 ml fløde
- 50 ml mælk
- 30 g revet parmesanost
FREMGANGSMÅDE
1. trin
- Friter de panerede grøntsager i en frituregryde. Lad dem dryppe på noget køkkenrulle og krydr med salt.
2. trin
- Smelt cheddarosten, fløden, mælken og parmesanosten sammen i mikroovnen på 800 watt i 4 minutter.
3. trin
- Læg de friturestegte grøntsager på en bakke eller lign. og hæld dressingen over.
Nøglefasen : 4. trin
- Krydr med friskkværnet pebermix.