Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Thomas Alcayaga
ANTAL PORTIONER :10
TILBEREDNINGSTID :60 min

INGREDIENSER

  • 650 g Bonduelle Food Service linser fra dåse (drænet vægt)
  • 3 løg
  • 4 stængler bladselleri
  • 2 gulerødder
  • 4 fed hvidløg
  • 150 g tomatpuré
  • 800 g cherrytomater på dåse inkl. tomatjuice
  • 15 timiankviste
  • 8 laurbærblade
  • 750 g tørret pasta
  • Evt. 100 g (vegansk) parmesan - alternativt kan gærflager bruges

FREMGANGSMÅDE

1. trin
  • Svits tern af løg, bladselleri, gulerødder og hvidløg i en smule olie.
2. trin
  • Tilsæt tomatpuréen og steg den let af. Herefter kommes linserne i. Lad det simre 10 minutter før cherrytomater, timian og laurbær tilsættes.
3. trin
  • Lad det simre 45 minutter og fjern timian samt laurbær. Smag til med salt og peber.
4. trin
  • Kog pastaen og vend den med saucen. Lad den samle sig 5 minutter over lav varme, før den serveres - evt. toppet med parmesan eller gærflager.