Bonduelle Food ServicePasta Bolognesehttps://media.bonduelle.com/aprhd_129371/DKFS0019-hd-pasta_bolognese_1_13843.webpThomas Alcayaga650 g Bonduelle Food Service linser fra dåse (drænet vægt)3 løg4 stængler bladselleri2 gulerødder4 fed hvidløg150 g tomatpuré800 g cherrytomater på dåse inkl. tomatjuice15 timiankviste8 laurbærblade750 g tørret pastaEvt. 100 g (vegansk) parmesan - alternativt kan gærflager brugesSvits tern af løg, bladselleri, gulerødder og hvidløg i en smule olie.Tilsæt tomatpuréen og steg den let af. Herefter kommes linserne i. Lad det simre 10 minutter før cherrytomater, timian og laurbær tilsættes.Lad det simre 45 minutter og fjern timian samt laurbær. Smag til med salt og peber.Kog pastaen og vend den med saucen. Lad den samle sig 5 minutter over lav varme, før den serveres - evt. toppet med parmesan eller gærflager.

Pasta Bolognese
ANTAL PORTIONER :10
TILBEREDNINGSTID :60 min
INGREDIENSER
- 650 g Bonduelle Food Service linser fra dåse (drænet vægt)
- 3 løg
- 4 stængler bladselleri
- 2 gulerødder
- 4 fed hvidløg
- 150 g tomatpuré
- 800 g cherrytomater på dåse inkl. tomatjuice
- 15 timiankviste
- 8 laurbærblade
- 750 g tørret pasta
- Evt. 100 g (vegansk) parmesan - alternativt kan gærflager bruges
FREMGANGSMÅDE
1. trin
- Svits tern af løg, bladselleri, gulerødder og hvidløg i en smule olie.
2. trin
- Tilsæt tomatpuréen og steg den let af. Herefter kommes linserne i. Lad det simre 10 minutter før cherrytomater, timian og laurbær tilsættes.
3. trin
- Lad det simre 45 minutter og fjern timian samt laurbær. Smag til med salt og peber.
4. trin
- Kog pastaen og vend den med saucen. Lad den samle sig 5 minutter over lav varme, før den serveres - evt. toppet med parmesan eller gærflager.