Bonduelle Food ServiceSalat med spelt & røde linser og ferskenhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129599/DKFS0025-hd-bonduelle_29_18871.webp750 g Bonduelle Food Service spelt & røde linser Minute®150 g Bonduelle Food Service duo grillede røde og gule peberfrugter250 g Bonduelle Food Service butternut squash4 spsk. rapsolie2 tsk. stødte fennikelfrø1 rødløg1 dl olivenolie3 spsk. rødvinseddike1 spsk. gul sennep2 ferskner70 g rucola salatFrisk dildOptø spelt & røde linser og de grillede peberfrugter minimum 12 timer før tilberedning.Vend de frosne butternut squash tern med rapsolie og stødte fennikelfrø, salt og peber.Bag 15 minutter ved 180 grader.Skær peberfrugten i små tern og vend med spelt & røde linser, butternut squahs og rødløg i strimler.Rør en vinaigrette af olivenolie, rødvinseddike, sennep, salt og peber. Vend speltblandingen i dette.Anret på fade eller i portioner og top med stykker af fersken, rucola og frisk dild.

Salat med spelt & røde linser og fersken
ANTAL PORTIONER :10
TILBEREDNINGSTID :30 min
INGREDIENSER
- 750 g Bonduelle Food Service spelt & røde linser Minute®
- 150 g Bonduelle Food Service duo grillede røde og gule peberfrugter
- 250 g Bonduelle Food Service butternut squash
- 4 spsk. rapsolie
- 2 tsk. stødte fennikelfrø
- 1 rødløg
- 1 dl olivenolie
- 3 spsk. rødvinseddike
- 1 spsk. gul sennep
- 2 ferskner
- 70 g rucola salat
- Frisk dild
FREMGANGSMÅDE
1. trin
- Optø spelt & røde linser og de grillede peberfrugter minimum 12 timer før tilberedning.
2. trin
- Vend de frosne butternut squash tern med rapsolie og stødte fennikelfrø, salt og peber.
3. trin
- Bag 15 minutter ved 180 grader.
4. trin
- Skær peberfrugten i små tern og vend med spelt & røde linser, butternut squahs og rødløg i strimler.
5. trin
- Rør en vinaigrette af olivenolie, rødvinseddike, sennep, salt og peber. Vend speltblandingen i dette.
6. trin
- Anret på fade eller i portioner og top med stykker af fersken, rucola og frisk dild.