Salat med spelt & røde linser og fersken

Salat med spelt & røde linser og fersken

ANTAL PORTIONER :10
TILBEREDNINGSTID :30 min

INGREDIENSER

  • 750 g Bonduelle Food Service spelt & røde linser Minute®
  • 150 g Bonduelle Food Service duo grillede røde og gule peberfrugter
  • 250 g Bonduelle Food Service butternut squash
  • 4 spsk. rapsolie
  • 2 tsk. stødte fennikelfrø
  • 1 rødløg
  • 1 dl olivenolie
  • 3 spsk. rødvinseddike
  • 1 spsk. gul sennep
  • 2 ferskner
  • 70 g rucola salat
  • Frisk dild

FREMGANGSMÅDE

1. trin
  • Optø spelt & røde linser og de grillede peberfrugter minimum 12 timer før tilberedning.
2. trin
  • Vend de frosne butternut squash tern med rapsolie og stødte fennikelfrø, salt og peber.
3. trin
  • Bag 15 minutter ved 180 grader.
4. trin
  • Skær peberfrugten i små tern og vend med spelt & røde linser, butternut squahs og rødløg i strimler.
5. trin
  • Rør en vinaigrette af olivenolie, rødvinseddike, sennep, salt og peber. Vend speltblandingen i dette.
6. trin
  • Anret på fade eller i portioner og top med stykker af fersken, rucola og frisk dild.