Bonduelle Food ServiceStegte bulgur & grønne linser med grillet halloumihttps://media.bonduelle.com/aprhd_129600/DKFS0026-hd-bonduelle_23_18872.webpThomas Alcayaga1 kg Bonduelle Food Service bulgur & grønne linser Minute®0,5 dl olie2 spsk. karry2 løg6 fed hvidløg1 fennikel4 dl grøntsagsbouillon150 g spinat – hele blade½ bundt frisk koriander¼ bundt bredbladet persille500 g halloumi350 g creme fraiche 9%100 g tahini2-3 spsk. hot sauce3 spsk. citronsaftTag bulgur & grønne linser fra frost og læg på køl minimum 12 timer før tilberedning.Kom olie og karry på en pande og steg, til karryen begynder at afgive duft.Kom strimler af løg, hvidløg og fennikel på. Steg 3-4 minutter.Tilsæt grøntsagsbouillon, bulgur & linser samt spinatblade. Steg 10 minutter.Vend løbende og smag til med salt og peber. Vend grofthakkede urter i lige før servering. Gem en smule til anretning.Skær halloumien i skiver og grill/ steg på begge sider.Rør en dressing af creme fraiche, tahini, hot sauce og citronsaft. Smag til med salt og peber.Fordel den stegte bulgur & linser i skåle eller server i pande. Top med halloumi, dressing og urter.

Stegte bulgur & grønne linser med grillet halloumi
ANTAL PORTIONER :10
TILBEREDNINGSTID :30 min
INGREDIENSER
- 1 kg Bonduelle Food Service bulgur & grønne linser Minute®
- 0,5 dl olie
- 2 spsk. karry
- 2 løg
- 6 fed hvidløg
- 1 fennikel
- 4 dl grøntsagsbouillon
- 150 g spinat – hele blade
- ½ bundt frisk koriander
- ¼ bundt bredbladet persille
- 500 g halloumi
- 350 g creme fraiche 9%
- 100 g tahini
- 2-3 spsk. hot sauce
- 3 spsk. citronsaft
FREMGANGSMÅDE
1. trin
- Tag bulgur & grønne linser fra frost og læg på køl minimum 12 timer før tilberedning.
2. trin
- Kom olie og karry på en pande og steg, til karryen begynder at afgive duft.
3. trin
- Kom strimler af løg, hvidløg og fennikel på. Steg 3-4 minutter.
4. trin
- Tilsæt grøntsagsbouillon, bulgur & linser samt spinatblade. Steg 10 minutter.
5. trin
- Vend løbende og smag til med salt og peber. Vend grofthakkede urter i lige før servering. Gem en smule til anretning.
6. trin
- Skær halloumien i skiver og grill/ steg på begge sider.
7. trin
- Rør en dressing af creme fraiche, tahini, hot sauce og citronsaft. Smag til med salt og peber.
8. trin
- Fordel den stegte bulgur & linser i skåle eller server i pande. Top med halloumi, dressing og urter.