Stegte bulgur & grønne linser med grillet halloumi

Stegte bulgur & grønne linser med grillet halloumi

Thomas Alcayaga
ANTAL PORTIONER :10
TILBEREDNINGSTID :30 min

INGREDIENSER

  • 1 kg Bonduelle Food Service bulgur & grønne linser Minute®
  • 0,5 dl olie
  • 2 spsk. karry
  • 2 løg
  • 6 fed hvidløg
  • 1 fennikel
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 150 g spinat – hele blade
  • ½ bundt frisk koriander
  • ¼ bundt bredbladet persille
  • 500 g halloumi
  • 350 g creme fraiche 9%
  • 100 g tahini
  • 2-3 spsk. hot sauce
  • 3 spsk. citronsaft

FREMGANGSMÅDE

1. trin
  • Tag bulgur & grønne linser fra frost og læg på køl minimum 12 timer før tilberedning.
2. trin
  • Kom olie og karry på en pande og steg, til karryen begynder at afgive duft.
3. trin
  • Kom strimler af løg, hvidløg og fennikel på. Steg 3-4 minutter.
4. trin
  • Tilsæt grøntsagsbouillon, bulgur & linser samt spinatblade. Steg 10 minutter.
5. trin
  • Vend løbende og smag til med salt og peber. Vend grofthakkede urter i lige før servering. Gem en smule til anretning.
6. trin
  • Skær halloumien i skiver og grill/ steg på begge sider.
7. trin
  • Rør en dressing af creme fraiche, tahini, hot sauce og citronsaft. Smag til med salt og peber.
8. trin
  • Fordel den stegte bulgur & linser i skåle eller server i pande. Top med halloumi, dressing og urter.