Bonduelle Food ServiceVegan Wellington steghttps://media.bonduelle.com/aprhd_129399/DKFS0023-hd-jul_2_14194.webpThomas Alcayaga300 g kikærter fra Bonduelle Food Service 350 g grillet mix fra Bonduelle Food Service100 g grøntsagsbouillon eller aquafaba (væden fra kikærter)125 g ristede hasselnødder200 g løg150 g svampe (evt. champignoner)2 fed hvidløg3 kviste rosmarin3 kviste timian5 allehånde3 nelliker4 spsk. soya3 spsk. Husk fiber3 spsk. mel3 plader (vegansk) butterdej (den ene er kun til dekoration, så kan reelt undlades)Pensling:30 g Maizena1dl vandKør kikærter, grøntsagsbouillon/aquafaba og hasselnødder let på en foodprocessor. Der skal være en smule konsistens tilbage.Hak svampe, løg og hvidløg meget fint. Steg det gyldent i olie på en pande. Tilsæt finthakket rosmarin og timian, stødt allehånde, nelliker og soya. Steg godt igennem.Hak det grillede mix løst.Vend nu kikærteblandingen med svampe/løgblandingen og det hakkede, grillede mix. Rør blandingen med Husk og mel. Smag til med salt og peber. Lad det trække i 30 minutter.Rul to butterdejsplader ud. Fordel massen herpå. Rul dejen stramt og sørg for at lukke godt til. Sørg for, at lukningen er forneden.Rul den resterende butterdej med en gitterrulle. Del i to og læg ovenpå rullerne.Rør vand og maizena sammen og giv det et hurtigt opkog, til det begynder at tykne. Pensl rullerne med dette lige før bagning.Bag 35 minutter ved 200 grader. Lad stegen trække 10 minutter før den skæres ud.

Vegan Wellington steg
ANTAL PORTIONER :10
TILBEREDNINGSTID :60 min
INGREDIENSER
- 300 g kikærter fra Bonduelle Food Service
- 350 g grillet mix fra Bonduelle Food Service
- 100 g grøntsagsbouillon eller aquafaba (væden fra kikærter)
- 125 g ristede hasselnødder
- 200 g løg
- 150 g svampe (evt. champignoner)
- 2 fed hvidløg
- 3 kviste rosmarin
- 3 kviste timian
- 5 allehånde
- 3 nelliker
- 4 spsk. soya
- 3 spsk. Husk fiber
- 3 spsk. mel
- 3 plader (vegansk) butterdej (den ene er kun til dekoration, så kan reelt undlades)
- Pensling:
- 30 g Maizena
- 1dl vand
FREMGANGSMÅDE
1. trin
- Kør kikærter, grøntsagsbouillon/aquafaba og hasselnødder let på en foodprocessor. Der skal være en smule konsistens tilbage.
2. trin
- Hak svampe, løg og hvidløg meget fint. Steg det gyldent i olie på en pande. Tilsæt finthakket rosmarin og timian, stødt allehånde, nelliker og soya. Steg godt igennem.
3. trin
- Hak det grillede mix løst.
4. trin
- Vend nu kikærteblandingen med svampe/løgblandingen og det hakkede, grillede mix. Rør blandingen med Husk og mel. Smag til med salt og peber. Lad det trække i 30 minutter.
5. trin
- Rul to butterdejsplader ud. Fordel massen herpå. Rul dejen stramt og sørg for at lukke godt til. Sørg for, at lukningen er forneden.
6. trin
- Rul den resterende butterdej med en gitterrulle. Del i to og læg ovenpå rullerne.
7. trin
- Rør vand og maizena sammen og giv det et hurtigt opkog, til det begynder at tykne. Pensl rullerne med dette lige før bagning.
8. trin
- Bag 35 minutter ved 200 grader. Lad stegen trække 10 minutter før den skæres ud.



