Bonduelle Food Service Bonduelle Gruppen

BONDUELLE-KONCERNEN

Bonduelle er en fransk familieejet virksomhed og er ledende på markedet for alle slags forarbejdede grøntsager. Koncernen, der blev grundlagt i 1853 af Louis Bonduelle, leverer skånsomt konserverede grøntsager til mere end 100 lande. Vores moralske og etiske principper udgør rammerne for vores forretningsaktiviteter, som er vokset i løbet af seks generationers beskæftigelse i landbrugssektoren. Bonduelle-koncernens aktiviteter er fokuseret på tre områder: Frosne grøntsager, grøntsager på dåse og Fresh-Cut-salater. Vores vækst er baseret på innovation, en komplet varemærkeportefølje og vores unikke viden indenfor grøntsagsforarbejdning. Bonduelle blev i 1998 noteret på det sekundære marked på fondsbørsen i Paris. Aktiemajoriteten ejes fortsat af familien med Christophe Bonduelle som koncernens bestyrelsesformand.

Vi ønsker at være den virksomhed, som man globalt tænker på i forbindelse med plantebaserede produkter og velvære. 

Med udgangspunkt i vores viden om landbrug og fødevarer og gennem stadig udvikling arbejder vi for en afbalanceret kost. Samtidig tilpasser vi os til enhver tid de kulturelle og landbrugsmæssige kendetegn i de regioner, hvor vi har vores forretningsaktiviteter. Den vigtigste succesfaktor og grundlaget for enhver forretningsaktivitet er en ansvarsbevidst behandling af mennesker og natur. Vores strategi er baseret på en langsigtet tilgang, der tager højde for alle aspekter af vores sociale ansvar. Dette omfatter først og fremmest en videst mulig reduktion af vores produktionsapparats miljøpåvirkning og en så bæredygtig drift som muligt.


En kultur, hvor stærke værdier præger hverdagen 

Hos Bonduelle ved vi, at medarbejderne er vores vigtigste aktiv - de spiller en afgørende rolle for hele virksomhedens succes. Derfor fremmer vi deres kvalifikationer, personlige udvikling og videreudvikling og lader dem bidrage med deres idéer. Vi er opmærksomme på, at alle skal have de samme muligheder i en kultur med mangfoldighed, intern mobilitet og sikkerhed.

Integritet:
Vi udfører vores arbejde med ærlighed og gennemsigtighed og står ved vores ord.

Retfærdighed:
Vi lader alle få del i vores succes. Objektivitet og retfærdighed er vigtigt. 

Ekspertise:
Vi udviser entusiasme og vi glæder os over fremragende kvalitet og ydeevne.

Respekt:
Vi skaber et venligt og sikkert arbejdsmiljø og respekterer hinanden.

Tillid:
Vi stoler på vores medarbejdere, fremmer holdånd og opmuntrer vores medarbejdere til at prøve nye ting.

Åbenhed:
Vi glæder os over kreative ideer og er åbne overfor dem.

Enkelhed:
Vi kan godt lide sund fornuft og lægger vægt på korte beslutningsprocesser.
 

 


Høje standarder i mere end 160 år