8.	Sabich med aubergine, æg og bulgursalat

8. Sabich med aubergine, æg og bulgursalat

Magnus Naess
ANTAL PORTIONER :10

INGREDIENSER

  • 10 personer
  • Du skal bruge:
  • 250 g Bonduelle frossen aubergine
  • 250 g Bonduelle frossen bulgur & linseblanding
  • 100 g Bonduelle Easy bag kikærter
  • 10 stk. hårdkogte æg
  • 50 g hakket forårsløg
  • 350 g farverig blandet salat
  • 200 g agurk i tern
  • 20 g frisk mynte
  • Solsikkedressing:
  • 150 g ristede solsikkekerner
  • 2 spsk rapsolie
  • 3 dl havredrik/fløde
  • 20 g presset hvidløg
  • 2 spsk spidskommen
  • 0,5 tsk salt

FREMGANGSMÅDE

1. trin
  • Tø bulgurblandingen op på to separate bakker.
2. trin
  • Læg auberginerne på en bageplade. Pensl med olie og rist i varmluftovn ved 200°C i 10 minutter. Lad afkøle.
3. trin
  • Kog æggene til de er hårdkogte og lad dem køle af.
4. trin
  • Rist solsikkekerner i en pande eller ovn med olie til de har taget farve eller til de begynder at "poppe". Lad afkøle.
5. trin
  • Bland de ristede solsikkekerner med olie, havredrik og resten af ingredienserne i en kraftig blender. Tilsæt væske til konsistensen er lige præcis og ikke for tyk. Smag til med salt, citron og spidskommen. Dressingen skal være velsmagende og nøddeagtig. Opbevar den godt afkølet inden servering.
6. trin
  • Læg salaten ud på et stort serveringsfad, og skift alle ingredienserne.
7. trin
  • Top salaten med solsikkedressingen og server.
8. trin
  • Toppa salladen med solrosdressingen och servera.