Bonduelle Food Service8. Sabich med aubergine, æg og bulgursalathttps://media.bonduelle.com/aprhd_130382/DKFS0041-hd-bounduelle_2302162601_29210.webpMagnus Naess10 personerDu skal bruge:250 g Bonduelle frossen aubergine250 g Bonduelle frossen bulgur & linseblanding100 g Bonduelle Easy bag kikærter10 stk. hårdkogte æg50 g hakket forårsløg350 g farverig blandet salat200 g agurk i tern20 g frisk mynteSolsikkedressing:150 g ristede solsikkekerner2 spsk rapsolie3 dl havredrik/fløde20 g presset hvidløg2 spsk spidskommen0,5 tsk saltTø bulgurblandingen op på to separate bakker.Læg auberginerne på en bageplade. Pensl med olie og rist i varmluftovn ved 200°C i 10 minutter. Lad afkøle.Kog æggene til de er hårdkogte og lad dem køle af.Rist solsikkekerner i en pande eller ovn med olie til de har taget farve eller til de begynder at "poppe". Lad afkøle.Bland de ristede solsikkekerner med olie, havredrik og resten af ingredienserne i en kraftig blender. Tilsæt væske til konsistensen er lige præcis og ikke for tyk. Smag til med salt, citron og spidskommen. Dressingen skal være velsmagende og nøddeagtig. Opbevar den godt afkølet inden servering.Læg salaten ud på et stort serveringsfad, og skift alle ingredienserne.Top salaten med solsikkedressingen og server.Toppa salladen med solrosdressingen och servera.

8. Sabich med aubergine, æg og bulgursalat
ANTAL PORTIONER :10
INGREDIENSER
- 10 personer
- Du skal bruge:
- 250 g Bonduelle frossen aubergine
- 250 g Bonduelle frossen bulgur & linseblanding
- 100 g Bonduelle Easy bag kikærter
- 10 stk. hårdkogte æg
- 50 g hakket forårsløg
- 350 g farverig blandet salat
- 200 g agurk i tern
- 20 g frisk mynte
- Solsikkedressing:
- 150 g ristede solsikkekerner
- 2 spsk rapsolie
- 3 dl havredrik/fløde
- 20 g presset hvidløg
- 2 spsk spidskommen
- 0,5 tsk salt
FREMGANGSMÅDE
1. trin
- Tø bulgurblandingen op på to separate bakker.
2. trin
- Læg auberginerne på en bageplade. Pensl med olie og rist i varmluftovn ved 200°C i 10 minutter. Lad afkøle.
3. trin
- Kog æggene til de er hårdkogte og lad dem køle af.
4. trin
- Rist solsikkekerner i en pande eller ovn med olie til de har taget farve eller til de begynder at "poppe". Lad afkøle.
5. trin
- Bland de ristede solsikkekerner med olie, havredrik og resten af ingredienserne i en kraftig blender. Tilsæt væske til konsistensen er lige præcis og ikke for tyk. Smag til med salt, citron og spidskommen. Dressingen skal være velsmagende og nøddeagtig. Opbevar den godt afkølet inden servering.
6. trin
- Læg salaten ud på et stort serveringsfad, og skift alle ingredienserne.
7. trin
- Top salaten med solsikkedressingen og server.
8. trin
- Toppa salladen med solrosdressingen och servera.