Bonduelle Food ServiceTacos med grøntsagsnuggetshttps://media.bonduelle.com/aprhd_129369/DKFS0017-hd-tacos_10_1_13841.webpThomas Alcayaga1 kg blomkålsnuggets fra Bonduelle Food Service20 tortillas (14 cm)1 hjertesalat1 lille spidskål1 rødløg1 citron0,5 dl olivenolie4 spsk. finthakket koriander250 g majs fra Bonduelle Food Service (drænet vægt)3 avocadoerChilisauceFrisk korianderSpidskål og løg snittes fint og vendes med citronsaft, salt, peber, olivenolie og finthakket koriander.Avocadoerne skæres i skiver, salaten plukkes.Tortillas varmes.Blomkålsnuggets frituresteges til de er gyldne - ca. 4 minutter ved 180 grader. Lægges på fedtsugende papir.Læg salat i bunden af tortillas. Top med marineret spidskål, nuggets, majs og skiver af avocado.Afslut med frisk koriander og chilisauce efter behov - kan evt. serveres ved siden af.

Tacos med grøntsagsnuggets
ANTAL PORTIONER :20
TILBEREDNINGSTID :25 min
INGREDIENSER
- 1 kg blomkålsnuggets fra Bonduelle Food Service
- 20 tortillas (14 cm)
- 1 hjertesalat
- 1 lille spidskål
- 1 rødløg
- 1 citron
- 0,5 dl olivenolie
- 4 spsk. finthakket koriander
- 250 g majs fra Bonduelle Food Service (drænet vægt)
- 3 avocadoer
- Chilisauce
- Frisk koriander
FREMGANGSMÅDE
1. trin
- Spidskål og løg snittes fint og vendes med citronsaft, salt, peber, olivenolie og finthakket koriander.
2. trin
- Avocadoerne skæres i skiver, salaten plukkes.
3. trin
- Tortillas varmes.
4. trin
- Blomkålsnuggets frituresteges til de er gyldne - ca. 4 minutter ved 180 grader. Lægges på fedtsugende papir.
5. trin
- Læg salat i bunden af tortillas. Top med marineret spidskål, nuggets, majs og skiver af avocado.
6. trin
- Afslut med frisk koriander og chilisauce efter behov - kan evt. serveres ved siden af.