Tacos med grøntsagsnuggets

Tacos med grøntsagsnuggets

Thomas Alcayaga
ANTAL PORTIONER :20
TILBEREDNINGSTID :25 min

INGREDIENSER

  • 1 kg blomkålsnuggets fra Bonduelle Food Service
  • 20 tortillas (14 cm)
  • 1 hjertesalat
  • 1 lille spidskål
  • 1 rødløg
  • 1 citron
  • 0,5 dl olivenolie
  • 4 spsk. finthakket koriander
  • 250 g majs fra Bonduelle Food Service (drænet vægt)
  • 3 avocadoer
  • Chilisauce
  • Frisk koriander

FREMGANGSMÅDE

1. trin
  • Spidskål og løg snittes fint og vendes med citronsaft, salt, peber, olivenolie og finthakket koriander.
2. trin
  • Avocadoerne skæres i skiver, salaten plukkes.
3. trin
  • Tortillas varmes.
4. trin
  • Blomkålsnuggets frituresteges til de er gyldne - ca. 4 minutter ved 180 grader. Lægges på fedtsugende papir.
5. trin
  • Læg salat i bunden af tortillas. Top med marineret spidskål, nuggets, majs og skiver af avocado.
6. trin
  • Afslut med frisk koriander og chilisauce efter behov - kan evt. serveres ved siden af.